Projektovanje

Posted by on 27 маја, 2013 in vibbet-fabrika | 0 comments

Od iskazane želje do realizacije projekat je samo jedna od faza u procesu nastajanja, njime se ne samo predodređuje koncepcija, već se utvrđuju i svi elementi za neposrednu realizaciju. Kao sredstvo za materijalizaciju ideje Projekat je mnogo više nego pretprojekcija dela ili slika njegove objektivne egzistencije.

vibbet-projektovanje-main

Na putu do dobrog projekta nastojimo da svojim klijentima izađemo u susret na svakoj poziciji, stoga vibbet formira zaseban deo koji se bavi arhitekturom partera.

U ovom novom vremenu, koji čine nove ljudske sudbine, svakojaki prostori teže da uspostave svojevrstan i prepoznatljiv indetitet, a u skladu sa savremenom tendencijom koja je na sceni u Srbiji vec nekoliko godina u duhu savremenice, sa sobom nosi individualni kvalitet života i u velikoj meri se oslanja na karakter okruženja. Kao izraz individualnosti, svako od nas ponaosob, nastoji da svoje okruženje prilagodi životnom stilu. Naš proizvodni program ostavlja Vam široki niz mogućnosti u ispoljavanju vlastitih ideja, a NAŠ kvalifikovan kadar vam stoji na raspolaganju, gde se u međusobnoj korespodenciji dobijaju kvalitetna rešenja. Kao rezultat se nameću skladno uređene površine koje odišu kako funkcionalnošću, tako i estetikom, a sve u duhu vremena i prostora u kome živimo.