Vibbet

Posted by on 1 маја, 2009 in bet, Portfolio | 0 comments

Vibbet

fabrika-vibbet-main

VIBBET je domaća firma, sa sedištom u Čačku. Našu ponudu čine brojni betonski elementi, ploče, ivičnjaci, rigole, prilagođeno potrebama uređenja privatnih dvorišta i vrtova, ali i drugih zahtevnijih, javnih površina poput pasaža, trotoara, trgova, apartmanskih naselja ili stambenih kvartova.

Posebnu ponudu čini usluga projektovanja gde ćete u međusoboj kordinaciji sa našm projektantima, uz niz sugestija izabrati najpogodnije rešenje. Potpuno u duhu konteksta – kulture stanovanja koja nalaže teritorijalni integritet prostora. Više o pristupu rada kroz projektovanje i praktične savete za samostalno osmisljavanje objašnjeno je u delu koji se bavi principima arhitekture partera /link/ u okviru firme Vibbet

Osnovana je 1990. kao firma Vitobet, da bi se 1995. osamostalila, tako da već dugi niz godina zauzima zapažajuće mesto na Srpskoj sceni graditeljstva. Svoje proizvodne kapacitete proširuje 2004. godine instaliranjem prvog potpuno automatizovanog postrojenja sa dnevnim kapacitetom od 800m2/danu. 2012. godine Vibbet pušta u rad novu fabriku izradjenu po najsaveremenijim standardima iz oblasti suvih betonskih elemenata sa dnevnim kapacitetom od 2600m2/danu što ga postavlja na lidersku poziciju u proizvodnji vibropresovanih betonskih elemenata.

Oprema za proizvodnju je uvezena iz Nemačke, zemlje koja ima razvijenu tehnologiju mašina za izradu elemenata našeg proizvodnog programa.

Firma iza koje stoji kvalitetan kadar, neprestalno teži ka usavršavanju, tako i potrazi za novim proizvodima (modelima) u pravcu kvaliteta, oblika i dimenzija, tako i u praćenju najnovijih trendova u oblasti projektovanja.